tisdag 26 oktober 2010

NY TÄVLING öppet lör 11,00-14,30

ÄNTLIGEN...
kan jag komma in på bloggen igen!
..
Har inte kunnat logga in på flera dagar,
och idag fick jag äntligen igång
på det igen....
..

Då var det dax för en ny tävling igen!
..
Även denna gång kan ni vinna en klocka från PB home(se bilden).
..
Allt du behöver göra är att berätta om ditt vackraste,bästa,
eller roligaste minne..
..
ELLER...
..
..berätta om den vackraste platsen du varit på,vart den ligger o.s.v
..
Denna gång får du en extra lott för varje person du
tipsar om tävlingen..
se bara till att den du tipsar även skriver ditt
namn i sin kommentar.
..
Tävligen avslutas LÖRDAG 13/11
och vinnaren presenteras här på bloggen.
..
Jag önskar er alla lycka till!
..
Kram Maria


32 kommentarer:

 1. Puh där är du ju!

  Jag gör ett nytt försök i denna tävling och jag vill berätta om mitt vackraste minne.
  Men herregud vad svårt det var, får man bara välja ett?
  Näst efter mina barn får jag nog ändå säga att det var när vi gjorde vår största affär och köpte vårt hus, när vi stod utanför med nycklarna och man redan börjat planera ALLT!

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Så utmanande tävling du hittat på, svårt att veta vad man ska välja.
  Mycke här i livet är vacker men det allra vackrase är endå när ett nytt liv blir till.
  Så jag får mot dn vilja skriva att det är när jag fått barn.
  Känslan när man får hålla det lilla knytet för första gången och allt annat runt en bara försvinner är så enorm att den inte går att förklara. Men det är mitt vackraste minne.

  Kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 3. Mitt bröllop i Nora kyrka en fin midsommardag för 8 år sen och min bästa vännina sjöng för oss. Efter det så var vi nere på Svalbo cafe och där tog våran granne dom finaste bilder på den finaste platsen vid Järle ån. Både ett fint minne och en vacker plats..hoppas på att vinna denna gång den fina klockan //Mia

  SvaraRadera
 4. Men herre jösses,den här klockan är ju ännu finare!
  Jag säger helt klart att den vackraste platsen jag varit på är El Nido i Filippinerna.
  Vi gjorde en långresa på våran smekmånad och bland de 8 länder var i så slog detta allt!

  Kram från Li

  SvaraRadera
 5. Den finaste platsen jag varit på är nog när vi besökte Dunnottar Castle i Skottland.Helt enastående vackert!Dessutom vet jag att dom spelade in Hamlet där på 90-talet,vilket gör det extra kul att ha varit där.

  Kram Ingeborg/Örebro

  SvaraRadera
 6. Ett färskt minne från mig är när jag igår kom till din härliga butik och blev betjänad av din egen fantastiskt duktiga dotter Tilde!
  Vilken tur du har att kunna få hjälp av henne när du blir sjuk på en "Krusan" dag!

  /Anki

  SvaraRadera
 7. Fantastiskt fin klocka!Den vill jag gärna vara med och tävla om!

  Den roligaste platsen jag varit på är nog Rio de Janeiro i Brasilien,vi var där när dom hade sin berömda festival och det var verkligen underbart att få uppleva den,vi dansade,sjöng och skrattade i flera dagar,ett minne man mår gott av.
  Kram på dig Maria
  Alice

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Blixten brukar ju inte slå ner två ggr på samma ställe, men jag kan lämna ett bidrag i varjefall. Hoppas att du har fått mitt mail!

  Ett roligt minne som dök upp nu när jag läste frågan är när jag var konfirmand och man var tvungen att gå i kyrkan ett visst antal söndagar. Vad händer, jo prästen sa något (minns inte vad) som gjorde att jag och min kompis fick världens skrattanfall. Vi kunde bara inte sluta, minns att jag fick så ont i magen, och du vet hur det är, när man tittar på varandra så börjar man bara att skratta ännu mera. Vi kunde bara inte hjälpa det. Fast vem har egentligen sagt att det måste vara så allvarligt i kyrkan?

  Susanne
  gotland(at)speedmail.se

  SvaraRadera
 9. Är nu i Örebro har varit till din mysiga butik Krusagården. Och där var din härliga dotter. För mig är din butik så härlig.
  Men nu till den vackraste platsen för mig. Det är sommarstugan i Saltvik utanför Hudiksvall. Jag känner ett lugn och kan njuta av stillheten och vågornas skvalp av havet.

  Kram Gerd!
  hannak95@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Finaste platsen för mig är nog Luang Prabang som ligger i sydostasien,jag var där för många år sen och har varit på många platser efter det,men det är det ställe som jag fastnat mest för.
  Kram Nina

  SvaraRadera
 11. Men du!!!! Jisses va svårt!!!

  Måste nog välja dagen då jag fick butiksnyckeln i handen! Enorm glädje & förväntan!
  Kram Kram Lisa

  SvaraRadera
 12. Jag är gärna med och tävlar, jag har länkat här

  http://molnboanna.blogg.se/2010/november/klocka-1311.html

  En av de vackraste platserna jag varit på är Trysil (på sommaren). Vi var högt uppe på ett berg och såg ner över byn och älvarna...otroligt vackert.

  info@annakarlsson.se

  SvaraRadera
 13. Hej, är gärna med och tävlar. Mitt vackraste och finaste minne är nog när jag fick vara med och se mitt barnbarn födas, att se glädjen i min dotters ögon, när han väl kom ut. Mvh liselotte.202andersson@telia.com

  SvaraRadera
 14. Mitt finaste minne än så länge hände precis :) Jag, sambon och hunden är hemma och väntar på att vår bebis ska komma. Idag har jag haft värkar hela dagen och just nyss låg vi tre (+magen)på soffan. Snart är vi fyra och det är det finaste jag kan tänka mig.. :)

  emmicarlsson@live.se

  SvaraRadera
 15. Hej! Jag är självklart med även jag. Den vackraste platsen jag varit på är Parque Tairona i norra Colombia! Underbart!
  Hoppas på tur och tipsar vidare om tävlingen här: http://villduvinna.blogg.se/2010/november/klocka-1311.html

  Ha det gott så länge!
  Mattias,
  mr22ga@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. Åh, den där klockan vore så perfekt till mitt framtida drömkök! :)

  Hmm, ett av mina finaste minnen är nog när jag höll min guddotter för första gången, det var faktiskt också första gången jag överhuvudtaget hållit en bebis, jag var rätt nervös kan jag tillägga..! Kärlek vid första ögonkast var det iaf :) <3

  //Maria (mela_girl87@hotmail.com)

  SvaraRadera
 17. den finaste platsen jag har varit på var Bulgarien, den vita stranden, det klarblåa havet och den skålheta solen som inger känslan av frihet, lugn och harmoni. Så vacker var det :)

  SvaraRadera
 18. Hmm, det vackraste jag varit med om är födslarna av mina två barn,inte helt otippat!
  Den vackraste plats jag besökt är Oahu, Hawaii. Hyr en bil och ta Er runt ön-det går relativt snabbt men man får en vidunderlig resa; blow-holes, havssköldpaddor, North Shore, Hanuma Bay, Diamond Head, grönska i mängder, fina fiskar, Bird of Paradise, häftiga vågor och regn som från en finsprutande blomspruta!
  MVH,
  Petra

  SvaraRadera
 19. Jag är med!

  Det allra vackraste jag varit med om är när mina barn kommit till världen. När min andra son kom trodde jag verkligen att jag visste vad som väntade, eftersom jag redan fått nr 1. Men ack nej, samma sak då - man föll i tårar och var överberusad av känslor och kärlek. Hela omgivningen färgas rosa, och man lever som i en dimma!
  Finns inget bättre!

  Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/november/krusagarden-13-november.html

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se
  http://nilssonpettersson.blogg.se

  SvaraRadera
 20. En väldigt vacker plats är. i det träd (klätterträdet) som min morfar spikade upp stegpinnar i vid sjön där jag växte upp. Vi rodde ut dit på sommrarna och hade med oss lite picknick.

  SvaraRadera
 21. Den vackraste stunden o platsen så här års är faktiskt Karlslunds herrgård på fredagsvällen i allhelgona. Då arrangeras det en eldfest vid och runt om herrgården och känslan är svårslagen när man kommer upp o möts av alla dessa marschaller som är tända överallt. Man blir helt lycklig inombords av att se detta o det är sååå vackert.
  //Annette Wahlström

  SvaraRadera
 22. Den vackraste platsen jag har besökt är ett fattigt område ute på landsbygden i Kenya. Trots att familjerna där har det så jobbigt och tufft för att ens överleva, så hade den en lycka och glädje i sina ögon som jag inte har sett här i i-länderna. Dit ska jag igen!

  Hälsningar Sandra
  santtu_nyberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 23. Den finaste platsen jag varit till är Caldera på Santorini som är en av dom vackraste platserna på jorden enligt mig. Min mamma är uppvuxen där så vi åker dit varje sommar. Det är väldigt bergigt men det gör bara att solupp -nedgångarna blir ÄNNU vackrare. Alla människor är väldigt trevliga och dom lokala marknaderna är helt underbara!

  Många kramar!

  min mail är: pillooow@hotmail.com

  SvaraRadera
 24. Mitt Bästa minne är resan jag gjorde i början av året när vi åkte runt med bil i Afrika..Besökte Zanzibar,tanzania,Rwanda o Uganda!
  Helt fantastiskt att resa runt o se allt..naturen,människorna,kulturen!Höjdpunkten var att besöka bergsgorillorna i Rwanda,få stå så nära en så stor o mäktig gorilla mitt i djungeln!ett fantastiskt minne jag kommer bära med mej livet ut!!!!
  KRAM Emma
  e.unosson@gmail.com

  SvaraRadera
 25. Hemma på gården.. med utsikten ner över sjön..

  När jag står där på ladgårdsbacken med min älskades armar runt mig en ljum sommarkväll, blicken vänd mot vattnet med alla sjöfåglarna o det lilla skruttiga båthuset...Fåren betar på ängen som sluttar ner mot vattnet..deras vackra ulliga pälsar blir gyllene i solnedgången..
  Hundarna ligger vid våra fötter...
  Ren o skär lycka...
  Kärlek..
  Värme..
  Glädje..
  Trygghet...

  Det måste vara den vackraste platsen på jorden...


  Det blir en lott för mig!
  Länkar iaf!

  Önskar dig en skön kväll!
  Kram! Iréne

  SvaraRadera
 26. den vackraste plats jag varit på måste vara italien. åkte runt lite över hela landet och byggnaderna är så gamla och fina. venedig var speciellt att besöka, ingen trafik och vatten överallt.

  SvaraRadera
 27. Hej!

  Den vackraste platsen jag vet är vid min farmors sommarstuga i Svartå. Där här jag tillbringat mina sommrar så länge jag kan minnas. Där får man sol, bad och total avkoppling. Ett underbart ställe.

  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 28. Ett av mina bästa minnen är när jag och min man träffades.Jag var och jobbade på ett sjukhus i Washington under en tid på 80-talet och min man som var i Amerika och reste runt kom in med ett brutet ben,och det var kärlek vid första ögonkastet.Det ögonblicket ser jag som ett av de viktigaste i mitt liv.Det har gett mig fem underbara barn och två barnbarn.Vad säger ni,tror ni på ödet,det gör i alla fall jag.
  Kram Lilly

  SvaraRadera
 29. Hej
  Ville jättegärna vara med och tävla, så här kommer den vackraste platsen. Jag och min man och även barnern har rest en hel del men det vackraste och mest exotiska stället jag varit på är Gili Ilands i Indonesien.
  Det är tre paradisöar utanför ön Lombok. Vi var på den mellanstora Gili Meno. Så vackert. Vi hyrde en egen strand för dagen. Så underbart.

  Tack för mig
  Madeleine Wiksten

  SvaraRadera
 30. En fantastisk plats som jag varit till är Mauritius.Det är paradiset för den som tycker om sol,vackra stränder och lugn och ro.
  Kan rek. hotell Maritim.

  Tackar också för ett alltid trevligt bemötande och en väldigt mysig butik.
  Kram Britt

  SvaraRadera
 31. Jag har så många vackra minnen men jag väntar nog ändå på det vackraste fortfarandet. Den dagen jag skaffar barn, hus och en kille kommer nog tillsammans att bli det finaste minnet som kommer att slå alla mina andra med hästlängder.

  Jag har tipsat om tävlingen på min blogg: http://belllybus.blogg.se/2010/november/tavling-klocka.html

  Min mail är: bellybus@hotmail.com

  SvaraRadera
 32. Hej,

  Jag är gärna med och tävlar.
  Mitt finaste minne är från den vackraste plats jag någonsin besökt. Nämligen från ett berg i Sagunto, Spanien. Det var nämligen där som jag och min pojkvän blev tillsammans. Vi var där på klassresa och det var den första utlandsresa jag varit på. En kväll gick jag och min pojkvän på promenad och då hittade vi en skogsväg upp för ett berg så vi gick upp på berget och därifrån kunde vi se över hela Sagunto. Det var upplyst och så vackert. Vi spenderade sen alla kvällar där tillsammans. Och vi är ett par än idag.

  Kram!

  SvaraRadera