torsdag 19 november 2009

Tävlingen avslutad


Fredag 13/11 2009

Hej på er!Hoppas ni mår bra!Här är det kaaallt,och kallare lär det väl bli.Tur att det är varmt och mysigt inne i alla fall.

Det har kommit in mer nyheter,roligt som bara den,bla den här ljusstaken som säljs komplett med blomma,en perfekt gå bort present till ett jättebra pris.Tur att vi har Ella-Bella som ska vara hos oss fram till jul,utan henne vet jag inte hur vi skulle hinna med allt just nu.Nu är det tid att avslöja vem som vunnit tävlingen…vinnaren äääär…Nina Larsen från Göteborg.. stort grattis!Tack till alla övriga 127 som var med och tävlade.Tävlingen avgjordes genom lottning.

Nina lämnade det här receptet som sitt bidrag i tävlingen.

BLÅBÄRS RIS A LA MALTA MED FRYSTA BÄR OCH DAJM

Ca 6 port

Julgröt ca 1-1/2 l

2 dl blåbär

1 dubbel finhackad dajm

1 -2 msk florsocker

1 1/2 msk vaniljsocker

2 dl vispgrädde

ca 2 dl blandade frysta bär helst hallon,björnbär

Blanda ner blåbär ,florsocker,och vaniljsocker i den kalla gröten,hacka dajmen och rör försiktigt ner den med resten av ingred.Vispa grädden och vänd ner den i gröten.

Servera med frysta bär.

I morgon är det öppet som vanligt på Krusagården VARMT VÄKLOMMNA!

Kram M

2 kommentarer:

 1. Hej Maria! Det fungerar inte riktigt med att jag får info om nya inlägg som du gör. Nu har jag ändrat lite så får vi se hur det går. Det syns inte heller att jag följer din blogg, vilkeet är konstigt eftersom jag har gjort det sen du startade. Vi testar ett tag så får jag se hur det fungerar.
  kram annika

  SvaraRadera
 2. Nu har jag äntligen bytt blogg,för den andra var det bara en massa krångel med,så jag hoppas att det blir lättare för alla som vill lägga kommentarer m.m.
  Kram på dig
  M

  SvaraRadera